Fantastické landscape snímky od talentovaného Jakuba Polomskiho

Jakubove dobrodružstvo s fotografovaním začal v roku 2005.  Jeho prvé snímky nafotil okolo svojho rodného mesta Cieszyn. “Čítal som o fotografovaní a učil sa. Po nejakej dobe som si myslel, že moja fotky sú naozaj dobré, a rozhodol som sa ich zverejniť na poľských fotografických internetových stránkach”. Tak ako každí bol len začiatočník a jeho prvé snímky sa stretli s kritikou. Získal veľa negatívnych pripomienok. Ale vďaka práve tejto kritike, Jakub spravil viditeľný pokrok.

V roku 2007 po prvýkrát poslal svoje snímky do jednej z poľských súťaži, v ktorej získal 3.miesto. Od roku 2007, bol ocenený ďalšími niekoľkými cenami v rôznych národných i medzinárodných fotografických súťažiach. Avšak zďaleka najdôležitejšie je pre Jakuba soška National Geographic Poľsko, ktorú získal za prvé miesto v kategórii “poľskej krajiny” v roku 2010. Po získaní tohto ocenenia sa rozhodol urobiť z fotografovania plný úväzok.

Podla nás sú fotografie naozaj krásne a čo si myslíte vy, nám môžete napíšte pod článok. 🙂

   Cestovanie, jednoduchosť, ačastojeto, čofotografiepremňa znamená. Od roku2007, sombolocenenýniekoľkými cenamivrôznychfotografickýchsúťažiach. Avšakzďalekanajdôležitejšiaje premňasoškaNationalGeographicPoľsko, ktorú som získalzaprvémiestovkategóriipoľskej krajinyvroku2010.

Zdroj: jakubpolomski.com